Σε εξέλιξη η συνάντηση Αναστασιάδη – Ολάντ στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας

Σε εξέλιξη η συνάντηση Αναστασιάδη – Ολάντ στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας

Άρχισε στην αίθουσα επισήμων του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Ολάντ, ο οποίος έφθασε στην Κύπρο στις 7.25μμ, με στρατιωτικό ελικόπτερο από το αεροπλανοφόρο Charles De Gaule, που βρίσκεται στη Μεσόγειο, παρακάθεται αυτή την ώρα σε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών και του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου και του Υπουργού Άμυνας της Γαλλίας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ελικόπτερο της αστυνομίας υπερίπταται του αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE