Απόπειρα φόνου: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε - Ένταλμα σύλληψης εναντίον 58χρονου - Εξετάζουν προσωπικές διαφορές

Απόπειρα φόνου: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε - Ένταλμα σύλληψης εναντίον 58χρονου - Εξετάζουν προσωπικές διαφορές

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε σήμερα, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.15 το απόγευμα της Τετάρτης, σε περιοχή στα Κονιά, άντρας ηλικίας 26 ετών δέχθηκε επίθεση από άντρα 58 ετών, με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Τα δύο πρόσωπα φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές και αυτό εξετάζεται ως πρώτο ενδεχόμενο. 

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, για ιατρικές εξετάσεις και νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.

Στη σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας που διενεργούν εξετάσεις, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για έκδοση δικαστικού εντάλματος σύλληψης του υπόπτου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE