Φόνος Δημοσθένους: Ξανά χειροπέδες στους δύο Γεωργιανούς - Εκδόθηκαν στην Κύπρο

Φόνος Δημοσθένους: Ξανά χειροπέδες στους δύο Γεωργιανούς - Εκδόθηκαν στην Κύπρο

Χωρίς τέλος οι εξελίξεις με την υπόθεση φόνου του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, που συνέβη στις 17 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο 28χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ελλάδα, εκδόθηκαν στην Κύπρο και έχουν συλληφθεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο 28χρονοι διέμεναν μόνιμα στην Κύπρο και μετά το έγκλημα φαίνεται πως διέφυγαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν συγγενικά τους πρόσωπα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».