Κύπρια επώνυμη στα μπουζούκια με γοητευτικό συνοδό! Δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του!

Κύπρια επώνυμη στα μπουζούκια με γοητευτικό συνοδό! Δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του!

Γενικά η συμπατριώτισσά μας κρατά χαμηλούς τόνους και δεν προκαλεί γενικά, αλλά ούτε και με την ερωτική της ζωή..

Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό η Κωνσταντίνα, η οποία διασκέδασε στην Ιερά Οδό όπου εμφανίζονται ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου και οι Stavento.

Γενικά η συμπατριώτισσά μας κρατά χαμηλούς τόνους και δεν προκαλεί γενικά, αλλά ούτε και με την ερωτική της ζωή... Δεν έχει δώσει σχεδόν ποτέ αφορμή για σχόλια γύρω από τις σχέσεις της, ωστόσο οι φωτογραφίες της πριν λίγες μέρες μας ξάφνιασαν.

Ευχάριστα θα λέγαμε γιατί την είδαμε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Γελούσε διαρκώς, ήταν χαρούμενη και δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον γοητευτικό συνοδό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE