Καψαλίστηκε ολόκληρο το ψητοπωλείο στο Δάλι - Τεράστια η ζημιά

Καψαλίστηκε ολόκληρο το ψητοπωλείο στο Δάλι  - Τεράστια η ζημιά

Φωτιά ξέσπασε σε ψητοπωλείο στο Δάλι μετά από ανάφλεξη λαδιού στη συσκευή τηγανίσματος. Για την κατάσβεση προσέτρεξαν 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής στις 09.12 το βράδυ, 4/12 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ψητοπωλείο στο ψητοπωλείο “Το ψητοπωλείο της γειτονιάς”, στην οδό Οδυσσέως 157 στην περιοχή Ηλιούπολης του Δήμου Ιδαλίου. Στις 09.41 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η πυρκαγιά ξέσπασε σε συσκευή τηγανίσματος ( φριτέζα), λόγω υπερθέρμανσης και ανάφλεξης μαγειρικού λαδιού. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές ύψους 15 περίπου χιλιάδων ευρώ στον εξοπλισμό του ψητοπωλείου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της 04/11/2015 μέχρι και η ώρα 06.00 της 05/12/2015 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, 27 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

LIVE: Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE