Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για 8 μέρες ο 58χρονος - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου

Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για 8 μέρες ο 58χρονος - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στην Πάφο.

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 58χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι, εναντίον του 58χρονου συλληφθέντα, ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για φόνο εκ προμελέτης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 26χρονου, θα διενεργηθεί γύρω στις 3 σήμερα το απόγευμα από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE