Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

Συγκεκριμένα ένα Γερμανικό κέρμα των 2 ευρώ που αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα από την αναγραφόμενη αξία του.
Είναι το κέρμα των 2 ευρώ με το έμβλημα της Elbphilharmonie του Αμβούργου. Εχει κοπεί σε περίπου 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Το αναμνηστικό νόμισμα βρίσκεται στα πορτοφόλια από τις αρχές του 2023.
Όπως βλέπουμε σε πλατφόρμες όπως το Ebay, επιλεγμένα κομμάτια πωλούνται ακόμα και για αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αυτή την περίοδο υπάρχει μάλιστα ένα που αγγίζει τα 2.500 ευρώ. Στο παρελθόν το έχουμε δει και ακόμα πιο πάνω.
Να σημειώσουμε βέβαια το εξής: Το ότι κάποιος πουλάει σε τέτοιες τιμές, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρει και κάποιον αγοραστή. Ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ίσως γίνονται… και παζάρια.

ΠΗΓΗ: Itspossible.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




