Συγκλονίζει η Πόπη Χριστοφόρου - «Νιώθω τυχερή που τα παιδιά μου έφυγαν πριν από εμένα» - Έχασε τα λογικά της; (Video)

Συγκλονίζει η Πόπη Χριστοφόρου - «Νιώθω τυχερή που τα παιδιά μου έφυγαν πριν από εμένα» - Έχασε τα λογικά της; (Video)

Η μητέρα των διδύμων που χάθηκαν άδικα στην έκρηξη του Μαρί, χθες βράδυ εξομολογήθηκε το ιστορικό της τραγωδίας αυτής στην εκπομπή Πρόσωπα με την Κατερίνα Αγαπητού και τον Στέλιος Γεωργίου.

Η δημοσιογράφος την ρώτησε αν έχασε τα λογικά της όπως πολύς κόσμος υποστήριξε τότε γιατί του φάνηκε αφύσικος ο τρόπος που αντιμετώπισε η μητέρα την τραγωδία αλλά και το πως μιλούσε. Η απάντηση της αποστομωτική, δίνει δουλίτσα για το σπίτι να σκεφτούμε και να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα μέσα μας.

Δείτε στο LIFENEWSCY το βίντεο  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE