Επίθεση και απόπειρα απαγωγής στη Λάρνακα: Νέα σύλληψη – Υπό κράτηση 34χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων

Επίθεση και απόπειρα απαγωγής στη Λάρνακα: Νέα σύλληψη – Υπό κράτηση 34χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης και απόπειρας απαγωγής, η Αστυνομία προχώρησε χθες 23/11 το απόγευμα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 34 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο, ηλικίας 25 ετών.

Συγκεκριμένα, 46χρονος κάτοικος Λάρνακας, κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι γύρω στις 5μ.μ. στις 23 Νοεμβρίου 2025, δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ένας εκ των τριών ανδρών τον κτύπησε με ρόπαλο, ενώ στη συνέχεια οι φερόμενοι δράστες, προσπάθησαν να τον μεταφέρουν δια της βίας στο αυτοκίνητό τους. Όπως ανέφερε ο 46χρονος, πρόβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα να καταφέρει να ξεφύγει. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου ο οποίος και συνελήφθη.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE