Σιζόπουλος: Οι πρόσθετες συγκλίσεις είναι λίγες και δεν αφορούν τα μεγάλα και σημαντικά θέματα

Σιζόπουλος: Οι πρόσθετες συγκλίσεις είναι λίγες και δεν αφορούν τα μεγάλα και σημαντικά θέματα

Λίγες συγκλίσεις έχουν επιτευχθεί και όχι στα σημαντικά θέματα ήταν η εκτίμηση του Προέδρου του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου μετά από την ενημέρωση που έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο.

«Σε σχέση με την ενημέρωση που είχαμε στις 8 Σεπτεμβρίου η εντύπωσή μας είναι ότι οι πρόσθετες συγκλίσεις είναι λίγες και δεν αφορούν τα μεγάλα και σημαντικά θέματα των συζητήσεων», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ Σιζόπουλος μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο «τόσο οι συγκλίσεις όσο και οι υπό συζήτηση προτάσεις φαίνεται ότι τελικά οδηγούν σε μια συγκαλυμμένη μορφή συνομοσπονδίας και όχι σε μια δημοκρατική ομοσπονδία όπως είναι ο επιθυμητός στόχος και όπως αυτό καταγράφεται στο κοινό ανακοινωθέν του Σεπτεμβρίου του 2009».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE