Ο γάρος της ημέρας: Πάρκαρε «κύριος» ακριβώς στη στροφή - «Πολύ έξυπνος» - Δείτε φωτογραφία

Ο γάρος της ημέρας: Πάρκαρε «κύριος» ακριβώς στη στροφή - «Πολύ έξυπνος» - Δείτε φωτογραφία

Ένα ακόμη περιστατικό κακής οδηγικής συμπεριφοράς καταγράφηκε σε δρόμο στην Κύπρο, όταν οδηγός ενός πορτοκαλί οχήματος αποφάσισε να σταθμεύσει ακριβώς επάνω στη στροφή.

Η φωτογραφία του αυτοκινήτου, παρκαρισμένου σε σημείο όπου απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με χρήστες να σχολιάζουν ειρωνικά την «έξυπνη» κίνηση του οδηγού.

Δείτε την φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα «Ο γάρος της ημέρας»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.