Ουκρανία: «Χρειάζεται πολλή δουλειά για τον τερματισμό του πολέμου» λέει η Κομισιόν

Ουκρανία: «Χρειάζεται πολλή δουλειά για τον τερματισμό του πολέμου» λέει η Κομισιόν

Τη θέση ότι «χρειάζεται πολλή δουλειά για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία» εξέφρασαν την Δευτέρα (24/11) οι Βρυξέλλες στον απόηχο των συνομιλιών στη Γενεύη.

Η επικεφαλής εκπρόσωπος Πάουλα Πίνιο ξεκαθάρισε ακόμη ότι οι τρεις κόκκινες γραμμές της ΕΕ παραμένουν αμετάβλητες: τα σύνορα δεν μπορούν να αλλάξουν με τη βία, κανένας περιορισμός στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και η επιστροφή όλων των παιδιών από την Ουκρανία που έχουν απαχθεί από τη Ρωσία.

Η εκπρόσωπος της Επιτροπής επανέλαβε επίσης ότι «είναι κρίσιμο ο επιτιθέμενος, η Ρωσία, να πληρώσει για την καταστροφή» με τις συνομιλίες για τη χρήση των παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων μέσω ενός ουκρανικού δανείου επανορθώσεων «ακόμα πιο επείγουσες τώρα».

Η ίδια αποκάλυψε ότι αναμένεται να συγκληθεί διαδικτυακά, μέσω βίντεο, συνάντηση του Συνασπισμού των Προθύμων την Τρίτη (25/11).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

Στις προσπάθειες και την πρωτοβουλία του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE