LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (17/12) η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

Η καταγγελία είχε προκαλέσει έντονη δημόσια συζήτηση και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Η εκπαιδευτικός, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, δήλωσε: «Μου δίνει δύναμη ο Ιησούς. Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος, μέσα σε αυτούς ο 6χρονος και οι γονείς του. Αγαπάμε όλα τα παιδάκια του κόσμου, έκανα την καταγγελία για προστασία, δεν θέλω να επεκταθώ. Συγγνώμη αν στεναχώρησα την οικογένεια και αν προκάλεσα αναστάτωση. Δεν έχω μετανιώσει. Αγαπώ όλον τον κόσμο».
Στη συνέχεια εξήγησε τις προσωπικές της δυσκολίες και την πίστη της: «Ασχολούμαι με τα θεία εδώ και 5 χρόνια για να πάρω δύναμη, κουράγιο και παρηγοριά στα βάσανα και στις δυσκολίες της ζωής μου. Βασανίστηκα πολύ και ακόμη βασανίζομαι. Πέρασα δύσκολα από έναν αποτυχημένο γάμο που κράτησε 30 χρόνια. Ήμουν κακοποιημένη γυναίκα, δυστυχισμένη με έναν ναρκισσιστή και βίαιο άνδρα που με χειραγωγούσε και από φόβο δεν μίλαγα. Η οικογένειά μου ήταν άθεη και μου έλεγαν γιατί ασχολούμαι με αυτά. Όταν έχεις σχέση με νάρκισσο, μεγαλώνεις τα παιδιά σου μόνη σου. Έχω δύο παιδιά».
Η δασκάλα υπογράμμισε ότι δεν είναι θεούσα όπως την αποκάλεσαν, αλλά θεοσεβούμενη, προσθέτοντας πως οι δηλώσεις της είχαν σκοπό την προστασία του μαθητή και όχι την πρόκληση βλάβης.
ΠΗΓΗ: Ιefimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




