Νέος έρωτας στο Μπρούσκο! Τους έχουν τσακώσει σε ρομαντικά ραντεβού στην Κύπρο

Νέος έρωτας στο Μπρούσκο! Τους έχουν τσακώσει σε ρομαντικά ραντεβού στην Κύπρο

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από Κύπρο που επικαλείται ο Νάσος Γουμενίδης στο Gossip-tv.gr ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Μάνος Γαβράς έχει έρθει τον τελευταίο καιρό πολύ κοντά με την πολύ όμορφη συμπρωταγωνίστριά του Κλέλια Ανδριολάτου.

Διαβάστε επίσης: Ο έρωτας που φούντωσε στη Λευκωσία! Το νέο ζευγαράκι της Showbiz δεν κρύβεται πλέον

Το πρώην μοντέλο που κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής στην καθημερινή ελληνοκυπριακή σειρά του ΑΝΤ1 δέχθηκε έντονο φλερτ από τον Μάνο από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους στην Λευκωσία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πολλές είναι οι φορές που στη Λευκωσία τους έχουν δει να φεύγουν μαζί από τα γυρίσματα και να πηγαίνουν για φαγητό μόνο οι δυο τους.

Στην Αθήνα προς το παρόν επιλέγουν να διασκεδάζουν μέσα σε μεγάλες παρέες προφανώς για να μην καρφωθούν όπως και συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Πάντως άμεση επιβεβαίωση του ειδυλλίου δεν αναμένεται καθώς ούτε ο Γαβράς ούτε η Ανδριολάτου μιλούν δημοσίως για την προσωπική τους ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.