Η πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για το ατύχημα με άρμα μάχης - Διατάχθηκε έρευνα

Η πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για το ατύχημα με άρμα μάχης - Διατάχθηκε έρευνα

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσημα ότι κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, σε στίβο μηχανοδήγησης στην περιοχή Κλήρου, άρμα τύπου CASCAVEL στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ανατράπηκε.

Κατά το ατύχημα σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί. Στους τραυματίες παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΟΚΥΠΥ μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διατάχθηκε έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι το άρμα μάχης ανατράπηκε το πρωί της Τρίτης (25/11) λίγο μετά τις 11:00 σε χωματόδρομο παρά το δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου στο ύψος του χωριού Κλήρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE