Η πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για το ατύχημα με άρμα μάχης - Διατάχθηκε έρευνα

Η πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για το ατύχημα με άρμα μάχης - Διατάχθηκε έρευνα

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσημα ότι κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, σε στίβο μηχανοδήγησης στην περιοχή Κλήρου, άρμα τύπου CASCAVEL στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ανατράπηκε.

Κατά το ατύχημα σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί. Στους τραυματίες παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΟΚΥΠΥ μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διατάχθηκε έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι το άρμα μάχης ανατράπηκε το πρωί της Τρίτης (25/11) λίγο μετά τις 11:00 σε χωματόδρομο παρά το δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου στο ύψος του χωριού Κλήρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE