Η πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για το ατύχημα με άρμα μάχης - Διατάχθηκε έρευνα

Η πρώτη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για το ατύχημα με άρμα μάχης - Διατάχθηκε έρευνα

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσημα ότι κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, σε στίβο μηχανοδήγησης στην περιοχή Κλήρου, άρμα τύπου CASCAVEL στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ανατράπηκε.

Κατά το ατύχημα σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί. Στους τραυματίες παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΟΚΥΠΥ μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διατάχθηκε έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι το άρμα μάχης ανατράπηκε το πρωί της Τρίτης (25/11) λίγο μετά τις 11:00 σε χωματόδρομο παρά το δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου στο ύψος του χωριού Κλήρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE