Η viral εικόνα που άναψε φωτιές στο Facebook: Κύπριος οδηγός προκαλεί με εξωφρενικό παρκάρισμα σε θέσεις ΑμεΑ

Η viral εικόνα που άναψε φωτιές στο Facebook: Κύπριος οδηγός προκαλεί με εξωφρενικό παρκάρισμα σε θέσεις ΑμεΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που ανέβηκε στη σελίδα CY Police Checkpoint, δείχνοντας όχημα σταθμευμένο… οριζόντια πάνω στη γραμμή που χωρίζει δύο θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία, στη Λεμεσό.

Η εικόνα έγινε σε λίγες ώρες viral, όχι μόνο για το προκλητικό παρκάρισμα αλλά και για το εμφανές χτύπημα στο πλάι του οχήματος, που πολλοί χρήστες δεν άργησαν να σχολιάσουν ειρωνικά.

Χαρακτηριστική είναι και η λεζάντα που επέλεξε να γράψει ο χρήστης που δημοσίευσε τη φωτογραφία: «Πόσα κιλά μαλ*κας πρέπει να είναι κάποιος για να παρκάρει έτσι;», βάζοντας από την αρχή φωτιά στη συζήτηση.

Κάποιοι χρήστες περιέγραψαν το περιστατικό ως «καθρέφτη της κυπριακής οδικής νοοτροπίας», ενώ άλλοι πέρασαν σε ακόμη πιο καυστικούς χαρακτηρισμούς, με έναν να γράφει: «Είμαστε η πιο άχρηστη φυλή στον κόσμο, καμπανόγαρος ο Κύπριος – δεν καταλαβαίνει τίποτα bisis Cyprus». Ένας άλλος χρήστης, δεν άφησε να περάσει απαρατήρητο το χτύπημα στην πόρτα του οχήματος: «Φαίνεται από την πόρτα πόσα κιλά ανάπηρος είναι», προκαλώντας νέο κύμα αντιπαράθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού των Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ), στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αποτρεπτικής ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE