Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Οι έξι Σύροι, ανάμεσα τους και ένας ανήλικος, συνελήφθησαν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας Μπουένος Άιρες την Παρασκευή, έπειτα από την άφιξη τους στο διεθνές αεροδρόμιο Εζείζα την Πέμπτη, ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Οι συλληφθέντες ήταν άοπλοι και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες μόνο για την χρήση παράνομων παραχαραγμένων εγγράφων, ανέφερε ο ίδιος.
Η ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, καθώς η Δευτέρα και η Τρίτη είναι δημόσιες αργίες στην Αργεντινή. Στον ανήλικο κρατούμενο παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.
«Δεν θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες, μέχρι την ακρόαση τους στο δικαστήριο», ανέφερε ο εκπρόσωπος, ο οποίος δεν αποκάλυψε την χώρα προέλευσης της πτήσης των Σύρων.
«Είναι πολύ συνεργάσιμοι», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις