Κρίσιμη μέρα σήμερα: Email, μαρτυρίες και νέες αποκαλύψεις στη δίκη των δύο Ε/Κ στα κατεχόμενα

Κρίσιμη μέρα σήμερα: Email, μαρτυρίες και νέες αποκαλύψεις στη δίκη των δύο Ε/Κ στα κατεχόμενα

Συνέχεια στη «δίκη» των δυο Ελληνοκυπρίων με ακρόαση μαρτύρων δόθηκε την Τετάρτη στο «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου. Οι δύο Ελληνοκύπριοι, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αναμένεται να βρεθούν και σήμερα ενώπιον του «δικαστηρίου».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, κατά τη χθεσινή διαδικασία κατέθεσαν συνολικά τέσσερις μάρτυρες της κατηγορούσας αρχής. Συγκεκριμένα, ενώπιον του «δικαστηρίου» βρέθηκαν δύο τεχνικοί υπολογιστών, οι οποίοι κατέθεσαν στοιχεία σχετικά με την ηλεκτρονική αλληλογραφία του κτηματομεσίτη, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση.

Επιπλέον, κατάθεση έδωσε ένας «αστυνομικός» αναφορικά με δύο ηλεκτρονικά μηνύματα, ενώ στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε και ένας συνεργάτης του δικηγόρου Μουράτ Μετίν Χακκί.

Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη. Παρόλο που η έναρξη της «δίκης» ορίστηκε αρχικά για τις 13:30, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία αναμένεται να αρχίσει στις 14:15, λόγω ενδεχόμενης καθυστέρησης του μεταφραστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE