Τα ΄χασαν τελωνειακοί στη Λάρνακα μόλις άνοιξαν τις βαλίτσες Αιγυπτίου στο αεροδρόμιο!

Τα ΄χασαν τελωνειακοί στη Λάρνακα μόλις άνοιξαν τις βαλίτσες Αιγυπτίου στο αεροδρόμιο!

Δυσκολεύονταν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν τελωνειακοί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν έκαναν έλεγχο στις αποσκευές Αιγυπτίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (05/12) το πρωί εντόπισαν στις βαλίτσες του Αιγύπτιου περίπου 1400 χάπια για βελτίωση της στυτικής λειτουργίας (τύπου Viagra)!

Τα ευρήματα, βέβαια, δεν τέλειωσαν εδώ. Εντόπισαν και περίπου 6 κιλά καπνού (για τυλιχτό τσιγάρο).

Ο άνδρας – ηλικίας 45 με 50 χρόνων- που κίνησε τις υποψίες των τελωνειακών αρχών, μετά τα όσα ανευρέθηκαν στην κατοχή του τέθηκε υπό σύλληψη, ενώ την Κυριακή (06/12) εκδόθηκε διάταγμα διήμερης προσωποκράτησής του.

Σημειώνεται ότι ο Αιγύπτιος που ήρθε για… εμπορικούς λόγους στην Κύπρο, ταξίδεψε από την πατρίδα του και αφίχθηκε στο νησί μας μέσω Αθήνας.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE