Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο (05/12) το πρωί εντόπισαν στις βαλίτσες του Αιγύπτιου περίπου 1400 χάπια για βελτίωση της στυτικής λειτουργίας (τύπου Viagra)!
Τα ευρήματα, βέβαια, δεν τέλειωσαν εδώ. Εντόπισαν και περίπου 6 κιλά καπνού (για τυλιχτό τσιγάρο).
Ο άνδρας – ηλικίας 45 με 50 χρόνων- που κίνησε τις υποψίες των τελωνειακών αρχών, μετά τα όσα ανευρέθηκαν στην κατοχή του τέθηκε υπό σύλληψη, ενώ την Κυριακή (06/12) εκδόθηκε διάταγμα διήμερης προσωποκράτησής του.
Σημειώνεται ότι ο Αιγύπτιος που ήρθε για… εμπορικούς λόγους στην Κύπρο, ταξίδεψε από την πατρίδα του και αφίχθηκε στο νησί μας μέσω Αθήνας.
Φάνης Μακρίδης
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις