Άγρια επεισόδια στη Λεμεσό: Επίθεση στο σωματείο του Απόλλωνα – Οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια

Άγρια επεισόδια στη Λεμεσό: Επίθεση στο σωματείο του Απόλλωνα – Οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Πέμπτης (27/11) έξω από το σωματείο του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ξέσπασαν άγρια επεισόδια όταν ομάδα κουκουλοφόρων, οπαδοί της ΑΕΛ, φαίνεται να κινήθηκε συντονισμένα για έφοδο στο σημείο, όμως εκεί τους περίμεναν ήδη οι Απολλωνιστές, έτοιμοι για σύγκρουση.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια χρησιμοποιώντας ξύλα και διάφορα αντικείμενα, ενώ έγιναν και ζημιές σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έριξαν κροτίδες και αυτοσχέδια εμπρηστικά αντικείμενα τύπου μολότοφ, ενώ συνεπλάκησαν με θαμώνες στο  υποστατικό.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο.

Κατά τη διαφυγή τους οι ύποπτοι, φέρονται να άναψαν φωτιά σε σκυβαλοδοχείο και να προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί η πρόκληση ζημιάς σε έντεκα (11) οχήματα, που έφεραν ζημιές σε ανεμοθώρακες και παράθυρα.

Οδηγός ακόμη ενός οχήματος κατήγγειλε ότι, κατά τα επεισόδια, άγνωστα του πρόσωπα έριξαν πυροσβεστήρα προκαλώντας ζημιά στον πίσω ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Σύντομα ανακοινώσεις για το πασχαλινό επίδομα – Το «παιχνίδι εντυπώσεων» για αισχροκέρδεια στις ΑΠΕ και καύσιμα και οι ισχυρισμοί Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Σύντομα ανακοινώσεις για το πασχαλινό επίδομα – Το «παιχνίδι εντυπώσεων» για αισχροκέρδεια στις ΑΠΕ και καύσιμα και οι ισχυρισμοί Δρουσιώτη

Σε τελικό στάδιο φαίνεται να βρίσκεται η απόφαση της κυβέρνησης για το πασχαλινό επίδομα προς τους χαμηλοσυνταξιούχους, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης να επιβεβαιώνει πως επίκεινται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE