Τι έδειξε η νεκροτομή της 49χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Τι έδειξε η νεκροτομή της 49χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 49χρονης Νορβηγίδας. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής δεν βρέθηκαν μακροσκοπικά και ακτινολογικά ευρήματα τραυματικής αιτιολογίας θανάτου.

Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις αφού έχουν σταλεί δείγματα. 

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα από την Νορβηγία εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2 (χθες 27/11) από φιλικό της πρόσωπο νεκρή στην μπανιέρα του διαμερίσματος που διέμενε στο Παραλίμνι.

Το φιλικό της πρόσωπο την αναζητούσε από χθες χωρίς η ίδια να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου έσπευσαν στη σκηνή και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Η ακαταστασία και κάποια σπασμένα αντικείμενα οδήγησαν τους ανακριτές σε περαιτέρω διερεύνηση, καθώς όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοικτά.

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.