Βράδυ τροχαίων: Όχημα πήγε ευθεία σε κυκλικό κόμβο και έσπασε το κιγκλίδωμα – Τρεις νεαροί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Βράδυ τροχαίων: Όχημα πήγε ευθεία σε κυκλικό κόμβο και έσπασε το κιγκλίδωμα – Τρεις νεαροί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου στη Λευκωσία.

Τραυματίστηκαν τρεις νεαροί ετών 20-22 οι οποίοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο. Ο ένας έχει λάβει ήδη εξιτήριο και οι άλλοι δύο παραμένουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα αντί να πάει γύρω-γύρω στον κυκλικό κόμβο που ενώνει Λακατάμεια με Στρόβολο (κόμβος ΜΕΤΡΟ) πήγε ευθεία, χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε εντός του.

Στο σημείο παραμένει η Αστυνομία μέχρι τη ρυμούλκηση του οχήματος για την ασφάλεια διερχόμενων οδηγών και πεζών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE