Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για ακόμη οκτώ ημέρες ο 58χρονος

Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για ακόμη οκτώ ημέρες ο 58χρονος

Ενώπιον Δικαστηρίου Πάφου παραπέμθηκε ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου με θύμα τον άτυχο 26χρονο, Αλέξανδρο Αντωνίου στην Πάφο.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης για ακόμη 8 ημέρες.
 
Υπενθυμίζεται ότι o 26χρονος απεβίωσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό όπου νοσηλευόταν, βυθίζοντας στο πένθος την Πάφο και ολόκληρη την Κύπρο.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε έξω από περίπτερο, σε κεντρικό δρόμο στα Κονιά. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος και ο 58χρονος φέρονται να είχαν λογομαχία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ύποπτος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε σοβαρά τον νεαρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE