Πάφος: Έσκαβαν να βρουν ναρκωτικά οι Αστυνομικοί! «Ξέθαψαν»786 γραμμάρια «κόκας»

Πάφος: Έσκαβαν να βρουν ναρκωτικά οι Αστυνομικοί! «Ξέθαψαν»786 γραμμάρια «κόκας»

Εξετάζεται κατά πόσο οι ύποπτοι θα προσαχθούν τη Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης ή κάποια εξ αυτών θα κατηγορηθούν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Συνελήφθησαν την Κυριακή με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, λίγο μετά το μεσημέρι,  τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 52, 39, 33 και 24 ετών, στο χωριό Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.  

Σε έρευνα που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ με δικαστικό ένταλμα στην οικία που διαμένουν οι ύποπτοι στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν στην αυλή της οικίας θαμμένα στο έδαφος, τρία πλαστικά δοχεία μέσα στα οποία υπήρχαν 12 νάιλον σακούλια, τα οποία περιείχαν άσπρη σκόνη και άσπρη συμπαγή ουσία κοκαΐνη, συνολικού βάρους 786 γραμμαρίων περίπου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE