Συνάντηση ΠτΔ με ΑΗΚ – «Αλαζόνας ο Λακκοτρύπης», λένε οι συντεχνιακοί

Συνάντηση ΠτΔ με ΑΗΚ – «Αλαζόνας ο Λακκοτρύπης», λένε οι συντεχνιακοί

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση θα έχουν στις εννέα το πρωί οι Συντεχνίες της Αρχής Ηλεκτρισμού με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξέλιξη η οποία είχε οδηγήσει στην αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγελθεί.

Οι συντεχνίες της ΑΗΚ κατηγορούν τον υπουργό Ενέργειας Γιώργο Λακκοτρύπη ότι παίζει παιγνίδια με τον ηλεκτρισμό και πως απεργάζεται για την Αρχή τις ίδιες μεθοδεύσεις που υιοθετήθηκαν για τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Του αποδίδουν επίσης αλαζονική και αυταρχική συμπεριφορά.

Πηγή riknews.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE