Φόνος στα Κονιά: Ραγδαίες εξελίξεις - Τυχαία τελικά η συνάντηση του Αλέξανδρου και του 58χρονου έξω από το περίπτερο

Φόνος στα Κονιά: Ραγδαίες εξελίξεις - Τυχαία τελικά η συνάντηση του Αλέξανδρου και του 58χρονου έξω από το περίπτερο

Νέες εξελίξεις βγήκαν στη δημοσιότητα αναφορικά με τον φόνο εκ προμελέτης που διαπράχθηκε έξω από περίπτερο στα Κονιά στις 19 Νοεμβρίου με θύμα τον 26χρονο Αλέξανδρο Αντωνίου.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει πως ο 26χρονος και ο 58χρονος συλληφθέντας δεν είχαν δώσει ραντεβού τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά φαίνεται πως η φονική συνάντηση έξω από το περίπτερο έγινε τυχαία.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και από μαρτυρίες που έχουν εξασφαλιστεί. 

Με την ολοκλήρωση του φακέλου της υπόθεσης, αυτός αναμένεται να σταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα, ώστε να αποφασιστούν οι κατηγορίες που θα προσαφθούν στον 58χρονο ύποπτο.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE