Μέχρι και ναρκωτικά έχουν στο Νοσοκομείο της Πάφου – Πεταμένα στις Πρώτες Βοήθειες

Μέχρι και ναρκωτικά έχουν στο Νοσοκομείο της Πάφου – Πεταμένα στις Πρώτες Βοήθειες

Όσο κι ας σας κάνει αίσθηση…έγινε και αυτό στην Κύπρο της μπανανίας!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της, την Δευτέρα (07/12) η Εφημερίδα «Φιλελεύθερος», νοσηλευτής των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όταν εισήλθε σε ένα από τα εξεταστήρια για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε ασθενή, παρατήρησε στην γωνιά του μικρού εξεταστηρίου ένα νάιλον σακουλάκι το οποίο μέσα περιείχε κάποια ουσία.

Τότε ο νοσηλευτής κατάλαβε πως επρόκειτο για ναρκωτική ουσία και ενημέρωσε αμέσως τους προϊστάμενους του, εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία.

Μελή της ΥΚΑΝ έσπευσαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γ.Ν Πάφου όπου παρέλαβαν το σακουλάκι επιβεβαιώνοντας πως επρόκειτο για μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η ΥΚΑΝ διενεργεί έρευνες και εξετάσεις για να εντοπίσει σε ποιον ανήκουν τα ναρκωτικά και αν κάποιος τα ξέχασε εκεί ή τα πέταξε εσκεμμένα για να τα ξεφορτωθεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE