Στο κελί οι δύο Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα καπνικά προϊόντα στις αποσκευές τους - Δείτε φωτογραφίες

Στο κελί οι δύο Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα  καπνικά προϊόντα στις αποσκευές τους - Δείτε φωτογραφίες

Δικαστική απόφαση για 4μηνη φυλάκιση χωρίς αναστολή στις Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα καπνικά προϊόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Τμήμα Τελωνείων, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης επέβαλε στις 2 εμπλεκόμενες Βρετανίδες ποινή φυλάκισης 4 μηνών χωρίς αναστολή, για την απόπειρα τους να μεταφέρουν παράνομα καπνικά προϊόντα από το Αεροδρόμιο Πάφου προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE