Κυπριακό: «Προσγειώνεται» απόψε η Ολγκίν - Παρασκευή βλέπει Τ/κ ηγέτη και Σάββατο τον ΠτΔ

Κυπριακό: «Προσγειώνεται» απόψε η Ολγκίν - Παρασκευή βλέπει Τ/κ ηγέτη και Σάββατο τον ΠτΔ

Απόψε φτάνει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άγκελα Ολγίν η οποία την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν και το Σάββατο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από τα ΗΕ, η συνάντηση αύριο της κ. Ολγκίν με τον κ. Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί ενώ η συνάντηση Ολγκίν – Χριστοδουλίδη στις 10 το πρωί του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, μετά την επίσκεψη των δύο ηγετών στα γραφεία της ΔΕΑ θα έχουν συνάντηση με τη κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE