ΠΑΡΑ-THEMA

Καταγγελία του Κουτσοκούμνη στην επιτροπή ηθικής δεοντολογίας της FIFA

Καταγγελία του Κουτσοκούμνη στην επιτροπή ηθικής δεοντολογίας της FIFA

Ο τίτλος προϊδεάζει για το περιεχόμενο του παρόντος δημοσιεύματος…

Στην γνωστή ιστοσελίδα διοργάνωσης ψηφισμάτων πολιτών (AVAAZ.org), ζητείται από τον κόσμο εδώ και λίγες ημέρες να προσυπογράψει την «Καταγγελία του ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ FIFA!».

Ο γράφων δεν είναι εξ εκείνων που υποστηρίζουν Κουτσοκούμνη. Τουναντίον. Άπειρες φορές επώνυμα έχει κακίσει τη στάση του κορυφαίου διοικητικού στελέχους της ΚΟΠ. Ο Κουτσοκούμνης δεν έχει πείσει για την αγνότητα των προθέσεών του. Πιο πολύ δείχνει ότι ενδιαφέρεται για το προσωπικό του συμφέρον, παρά για το καλό του αθλήματος και τη δημιουργία σωστής παιδείας. Χαρακτηριστικό ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ημερίδα με στόχο την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, γιατί σνόμπαραν την ΚΟΠ «big time», όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ηλεκτρονικό του μήνυμα...

Αυτά όμως δεν είναι στοιχεία ικανά για να τον «κάψουν». Δεν αποτελούν στοιχεία που δείχνουν διαφθορά. Φανερώνουν τον χαρακτήρα του και τις προθέσεις του. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά για να τον κάνουν να… συγκινηθεί. Άλλωστε, ο Κουτσοκούμνης έχει ακούσει πολύ χειρότερα και επιβίωσε. Δεν θα «κολλήσει» σε κάτι τέτοια.

Αυτοί, λοιπόν, που τον αντιμάχονται πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο με ατράνταχτα στοιχεία που θα αποδεικνύουν μια ενδεχόμενη διαπλοκή ή ανήθικη πράξη, μπορούν να τον «καταδικάσουν».

Αν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, φέρτε τα μέσα και εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας (όσοι μας γνωρίζουν το ξέρουν). Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση. Ανούσιες κατηγορίες… 

Ο Κουτσοκούμνης είναι «γάτα» (είτε με την αρνητική, είτε με τη θετική έννοια της λέξης) και ξέρει πάντα να φυλάγεται. Δεν δίνει σημασία σε ψηφίσματα και κατηγορίες.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top