Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα άνδρας

Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα άνδρας

Στις φλόγες τυλίχθηκε υπό ανακαίνιση τριώροφο κτίριο στην παλιά Λευκωσία, αργά το βράδυ της Κυριακής. Ένα πρόσωπο, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 21:40 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε μικρό διαμέρισμα στον 1ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στη Λευκωσία.

Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ ζημιές από τον καπνό υπέστη και ο 2ος όροφος μετά από θραύση υαλοπίνακα παραθύρου και μεταφορά του καπνού

Ο ένοικος του διαμερίσματός (78 ετών) εξήλθε με εγκαύματα και αφού του παρασχέθηκαν οι Α΄ Βοήθειες παραδόθηκε στο Ασθενοφόρο για μεταφορά στο Νοσοκομείο.

Η πολυκατοικία ανακαινιζόταν για την δημιουργία φοιτητικών εστιών και ο εγκαυματίας ήταν ο μόνος ένοικος εντός της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE