«Γάροι» εν δράσει: Viral φωτογραφία αποκαλύπτει τη σύγχυση στους κυπριακούς δρόμους

«Γάροι» εν δράσει: Viral φωτογραφία αποκαλύπτει τη σύγχυση στους κυπριακούς δρόμους

Μια ακόμη ανάρτηση στη σελίδα «Ο Γάρος της ημέρας» στο Facebook άναψε φωτιές στα κοινωνικά δίκτυα, αυτή τη φορά με επίκεντρο ελεγχόμενο τετράγωνο σε φώτα τροχαίας.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε δείχνει δύο οχήματα σταματημένα μέσα σε ελεγχόμενο τετράγωνο, την ώρα που τα φώτα τροχαίας δείχνουν κόκκινο. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές παραβάσεις της κυπριακής οδικής πραγματικότητας.

Η εικόνα προκάλεσε καταιγισμό σχολίων, με αρκετούς χρήστες να διατυπώνουν την άποψη πως η συγκεκριμένη παράβαση είναι καθημερινό φαινόμενο. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο ενός χρήστη που έγραψε:

«Είναι πολλοί οι γάροι. Αν τους μετρήσεις, το 1/3 των οδηγών δεν ξέρουν τι σημαίνει το ελεγχόμενο τετράγωνο».

Κάποιοι άλλοι χρήστες στάθηκαν στο ότι η συγκεκριμένη σήμανση φαίνεται να παραβιάζεται συστηματικά, είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση και αυστηρότερη επιτήρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE