VIDEO: Απαντά στην κριτική ο Λετυμπιώτης - «Η συμμετοχή γυναικών στο Υπουργικό είναι η υψηλότερη - Δεν ήταν ζήτημα αντιπαλότητας»

VIDEO: Απαντά στην κριτική ο Λετυμπιώτης - «Η συμμετοχή γυναικών στο Υπουργικό είναι η υψηλότερη - Δεν ήταν ζήτημα αντιπαλότητας»

Την απάντηση της Κυβέρνησης στην κριτική για τον ανασχηματισμό έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την ολοκλήρωση της τελετής διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα το πρωί στο Προεδρικό.

Αναφορικά με την ίση συμμετοχή ανδρών και γυναικών στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε ότι η «συμμετοχή γυναικών στο Υπουργικό Συμβούλιο είναι η υψηλότερη στη χώρα μας. Αυτό έχει την δική του σημασία και αξία»

«Εκεί και όπου υπάρχουν άξια πρόσωπα, που μπορούν να έχουν συνάφεια με το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, θα κριθούν με βάση των προσόντων και της πρόθεσης να συμβάλουν», πρόσθεσε.

Παράλληλα επεσήμανε πως μια είναι η θέση της Κυβέρνησης, εξηγώντας πώς «προφανώς στο πλαίσιο του κάθε υπουργείου, ο κάθε υπουργός είναι φορτισμένος σε μεγαλύτερο βαθμό να εκφράζει τους προβληματισμούς που του άπτουν. Σε καμία εκ των περιπτώσεων δεν ήταν ζήτημα αντιπαλότητας».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE