Οικογένεια με μωρό 10 μηνών κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο στην Πάφο – «Μας διώχνει το Ευημερίας από το ξενοδοχείο »

Οικογένεια με μωρό 10 μηνών κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο στην Πάφο – «Μας διώχνει το Ευημερίας από το ξενοδοχείο »

Ακόμη μια υπόθεση κοινωνικής απόγνωσης φέρνει στο φως η εθελόντρια Έλενα Χρίστου, αυτή τη φορά από την Πάφο. Πρόκειται για μια οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 3 ετών και μόλις 10 μηνών, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον άμεσο κίνδυνο να μείνει άστεγη.

Ο πατέρας εργάζεται με μισθό 900 ευρώ, ωστόσο η οικογένεια αδυνατεί να βρει κατοικία λόγω των υψηλών ενοικίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το Γραφείο Ευημερίας τοποθέτησε προσωρινά την οικογένεια σε ξενοδοχείο, το οποίο η μητέρα περιγράφει ως ακατάλληλο για διαμονή με μικρά παιδιά.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες για εξεύρεση σπιτιού, οι αρμόδιες υπηρεσίες τους ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν μέχρι την Τρίτη, χωρίς να έχει εξευρεθεί εναλλακτική λύση. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση για βοήθεια, ζητώντας την εξεύρεση προσιτού ενοικίου, ώστε να μη βρεθούν στον δρόμο μαζί με τα δύο μικρά παιδιά τους.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE