Θα σκάσετε στα γέλια - «Έπος» στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα - Δείτε βίντεο

Θα σκάσετε στα γέλια - «Έπος» στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα - Δείτε βίντεο

Αν κάτι αρέσει στον Ντόναλντ Τραμπ είναι να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο όρθιο όσο βρίσκεται στο εσωτερικό του Air Force One.

Τον έχουμε δει επανειλημμένα να αστειεύεται, να προσβάλλει, να επιτίθεται κι έφτασε η στιγμή να τον δούμε να παγιδεύει και έναν επιβάτη στην τουαλέτα.

Όσο ο Αμερικανός πρόεδρος μιλούσε σε ρεπόρτερ καναλιών και εφημερίδων και ανέλυε τις σκέψεις του, στεκόταν στον διάδρομο, ακριβώς μπροστά από την πόρτα της τουαλέτας. Δεν είχε υπολογίσει ωστόσο ότι κάποιον έκανε την ανάγκη του και κάποια στιγμή θα χρειαζόταν να βγει...

Όταν ήρθε αυτή η στιγμή, ο Τραμπ αστειεύτηκε και χτύπησε την πόρτα λέγοντας «βγες έξω» με τους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια. Ο δε επιβάτης προτίμησε να μείνει κλεισμένος στην τουαλέτα μέχρι ο πρόεδρος να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE