Σοκάρει καταγγελία οδηγού: Έκλεισαν τον δρόμο σε πάρκινγκ νοσοκομείου - Έμεινε εγκλωβισμένη για 15 λεπτά - Φωτογραφία

Σοκάρει καταγγελία οδηγού: Έκλεισαν τον δρόμο σε πάρκινγκ νοσοκομείου - Έμεινε εγκλωβισμένη για 15 λεπτά - Φωτογραφία

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα σε χώρο στάθμευσης νοσοκομείου, όταν οδηγοί έκλεισαν εντελώς τον δρόμο, καθιστώντας αδύνατη τόσο την είσοδο όσο και την έξοδο άλλων οχημάτων.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για πάρκινγκ νοσοκομείου, όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει επείγον περιστατικό ή κάποιος να χρειάζεται να φύγει άμεσα, οι οδηγοί στάθμευσαν αυθαίρετα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στη σελίδα «Ο Γάρος της Ημέρας», η οδηγός παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου 15 λεπτά, κορνάροντας συνεχώς χωρίς να εμφανιστεί κανείς.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να επισημαίνουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αποτελούν απλώς ταλαιπωρία, αλλά ενδέχεται να θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE