Κυπριακό: Την επόμενη άτυπη διευρυμένη συζήτησαν Μητσοτάκης - Ολγκίν

Κυπριακό: Την επόμενη άτυπη διευρυμένη συζήτησαν Μητσοτάκης - Ολγκίν

Το θέμα της σύγκλησης της επόμενης άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό συζήτησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σε συνάντηση που είχαν, την Παρασκευή, στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του γραφείου του Πρωθυπουργού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρεται, η κ. Ολγκίν ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τη χθεσινή τριμερή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

«Συζητήθηκε ακόμη το θέμα της σύγκλησης της επόμενης άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό», σημειώνεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης κ. Dan Jorgesen.

BEST OF TOTHEMAONLINE