Κυπριακό: Την επόμενη άτυπη διευρυμένη συζήτησαν Μητσοτάκης - Ολγκίν

Κυπριακό: Την επόμενη άτυπη διευρυμένη συζήτησαν Μητσοτάκης - Ολγκίν

Το θέμα της σύγκλησης της επόμενης άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό συζήτησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σε συνάντηση που είχαν, την Παρασκευή, στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του γραφείου του Πρωθυπουργού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρεται, η κ. Ολγκίν ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τη χθεσινή τριμερή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

«Συζητήθηκε ακόμη το θέμα της σύγκλησης της επόμενης άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό», σημειώνεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.