Φρίκη στον Πύργο Ηλείας : Ανήλικος κατήγγειλε ότι τον βίασε ο θείος του

Φρίκη στον Πύργο Ηλείας : Ανήλικος κατήγγειλε ότι τον βίασε ο θείος του

Με ιδιαίτερη προσοχή χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου την καταγγελία που έκανε ένας 12χρονος για βιασμό από τον ίδιο του τον θείο.

Το παιδί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, άνοιξε την ψυχή του και μίλησε για τη φρίκη που ζει, σε εκπαιδευτικούς του σχολείου του, σε μια τοπική κοινότητα του δήμου Πύργου.

Οι εκπαιδευτικοί κατήγγειλαν το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) όσα τους είπε ο 12χρονος στην αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου άνδρα, θείου του παιδιού.

Την έρευνα της απίστευτης αυτής υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE