Video: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος - «Μαγευτικό» το σκηνικό

Video: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος - «Μαγευτικό» το σκηνικό

Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έπεσαν στο Τρόοδος σήμερα (16/12). 

Από την αποψινή χιονόπτωση αναμένεται ένα ελαφρύ πασπάλισμα χιονιού στην περιοχή Τροόδους ενώ νιφάδες μπορούν να παρατηρηθούν μέχρι περίπου τα 1400 μέτρα.

 

Δείτε τα στιγμιότυπα από το Kitasweather. 

Δείτε βίντεο: 

 
Πώς θα είναι ο καιρός

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, στο εσωτερικό, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE