Συνεχίζεται στο κατεχόμενο Τρίκωμο η «δικαστική διαδικασία» για τους 2 Ε/κ

Συνεχίζεται στο κατεχόμενο Τρίκωμο η «δικαστική διαδικασία» για τους 2 Ε/κ

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη, η «δίκη» στο «επαρχιακό δικαστήριο» του κατεχόμενου Τρικώμου, των δυο Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι κατηγορούνται με το πρόσχημα της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων, με την κατάθεση μαρτύρων κατηγορίας.

Κατά την προηγούμενη «δικάσιμο», στις 11 Δεκεμβρίου, κατέθεσαν τρεις μάρτυρες της «κατηγορούσας αρχής» ενώ προβλήθηκαν και πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που έδειχναν την είσοδο και έξοδο πέντε Ελληνοκυπρίων σε τουριστικά και οικιστικά συγκροτήματα στο Μπογάζι, στις 19 Ιουλίου.

Η διαδικασία, όπως ανακοινώθηκε, θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

Είμαστε πανέτοιμοι όποτε ο ΓΓ των ΗΕ το κρίνει να συμμετάσχουμε σε διευρυμένη διάσκεψη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου για να μεταβεί στον χώρο διεξαγωγής της συνάντησης του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν..

BEST OF TOTHEMAONLINE