ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τσαπής: Διερευνώνται οι ισχυρισμοί των υπόπτων για την υπόθεση υπεξαίρεσης 350 χιλιάδων ευρώ απο εταιρεία

Τσαπής: Διερευνώνται οι ισχυρισμοί των υπόπτων για την υπόθεση υπεξαίρεσης 350 χιλιάδων ευρώ απο εταιρεία

Διάφορους ισχυρισμούς προέβαλαν οι έξι ύποπτοι που συνελήφθησαν για την υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς καταδολίευση, κλοπή από εταιρεία , κλοπή από υπάλληλο, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ανέφερε με δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία Πάφου από 66χρονο, είπε ο κ. Τσαπής,  κατά τα έτη 2008- 2012 υπεξαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ περίπου από δύο εταιρείες στις οποίες είναι μέτοχος κατά 50% . 

Ο παραπονούμενος , συνέχισε ο κ. Τσαπής “ κατάγγειλε επίσης ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του σε συγκεκριμένο έγγραφο με το οποίο οι δύο εταιρείες του επωμίστηκαν δάνειο από τραπεζικό ίδρυμα συνολικού ύψους  1.150.000 ευρώ”. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου από τις  εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 61χρονου-  συνεταίρου του παραπονούμενου στις δύο εταιρείες- , εναντίον ενός υπαλλήλου στις δύο εταιρείες ηλικίας 33 ετών και ακόμη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 24, 44, 52 και 60 χρόνων οι οποίοι δηλώνονταν ως υπάλληλοι στις δύο εταιρείες. 

Ο κ. Τσαπής είπε πως όλοι ισχυρισμοί που προέβαλαν οι έξι ύποπτοι διερευνώνται. 

Πρόσθεσε επίσης πως έγιναν  έρευνες σε υποστατικά, γραφεία και στις οικίες τους και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αξιολογηθούν. 

Οι έξι ύποπτοι κατέληξε παρουσιάστηκαν ενώπιον  του Επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top