Τσαπής: Διερευνώνται οι ισχυρισμοί των υπόπτων για την υπόθεση υπεξαίρεσης 350 χιλιάδων ευρώ απο εταιρεία

Τσαπής: Διερευνώνται οι ισχυρισμοί των υπόπτων για την υπόθεση υπεξαίρεσης 350 χιλιάδων ευρώ απο εταιρεία

Διάφορους ισχυρισμούς προέβαλαν οι έξι ύποπτοι που συνελήφθησαν για την υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς καταδολίευση, κλοπή από εταιρεία , κλοπή από υπάλληλο, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ανέφερε με δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία Πάφου από 66χρονο, είπε ο κ. Τσαπής,  κατά τα έτη 2008- 2012 υπεξαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ περίπου από δύο εταιρείες στις οποίες είναι μέτοχος κατά 50% . 

Ο παραπονούμενος , συνέχισε ο κ. Τσαπής “ κατάγγειλε επίσης ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του σε συγκεκριμένο έγγραφο με το οποίο οι δύο εταιρείες του επωμίστηκαν δάνειο από τραπεζικό ίδρυμα συνολικού ύψους  1.150.000 ευρώ”. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου από τις  εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 61χρονου-  συνεταίρου του παραπονούμενου στις δύο εταιρείες- , εναντίον ενός υπαλλήλου στις δύο εταιρείες ηλικίας 33 ετών και ακόμη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 24, 44, 52 και 60 χρόνων οι οποίοι δηλώνονταν ως υπάλληλοι στις δύο εταιρείες. 

Ο κ. Τσαπής είπε πως όλοι ισχυρισμοί που προέβαλαν οι έξι ύποπτοι διερευνώνται. 

Πρόσθεσε επίσης πως έγιναν  έρευνες σε υποστατικά, γραφεία και στις οικίες τους και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αξιολογηθούν. 

Οι έξι ύποπτοι κατέληξε παρουσιάστηκαν ενώπιον  του Επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE