ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 14:45. Σε κάποια στιγμή ο οδηγός του οχήματος που κινείτο με την όπισθεν ταχύτητα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 45χρονη, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου.
Η 45χρονη διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατό της.
Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο ίδιος άνθρωπος που την τραυμάτισε θανάσιμα την είχε μεταφέρει στην περιοχή δευτερόλεπτα πριν, ήταν συνάδελφος και φίλος της, αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι η 45χρονη περνούσε από πίσω του όταν έβαζε όπισθεν.
Συνεπεία του τραγικού αυτού συμβάντος ο οδηγός του οχήματος, που πρόκειται για 56χρονο Ελληνοκύπριο, μετέβη στο Νοσοκομείο Πάφου ύστερα από το νευρικό κλονισμό που υπέστη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις