Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά σε χώρο παρασκευής φαγητού - Από που ξεκίνησε - Εκτεταμένες ζημιές

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά σε χώρο παρασκευής φαγητού - Από που ξεκίνησε - Εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 32 περιστατικά,20 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 02:39 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με δύο πυροσβεστικά οχήματα για υποστήριξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Βρετανικών Βάσεων η οποία ανταποκρίθηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε ξύλινη εξωτερική κατασκευή (πέργολα), υποστατικου στη Κοινότητα Δασάκι Άχνας που χρησιμοποιείτο σαν χώρος παρασκευής φαγητού.

Ο χώρος έπαθε εκτεταμένες ζημιές με το περιεχόμενο του. Από την θερμότητα και τους καπνούς επηρεάστηκε και η βαφή ως επίσης και ο εξοπλισμός εξωτερικά της οικοδομής. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση Αναπνευστικών Συσκευών ,σωλήνων νερού και εξαερισμός του εσωτερικού χώρου της οικοδομής.

Τα αίτια διερευνώνται από Βρετανικές Βάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE