ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Άνδρες της Εθνικής Φρουράς στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Άνδρες της Εθνικής Φρουράς στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου!

Παρουσία ανδρών της Εθνικής Φρουράς στα αεροδρόμια της Κύπρου...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, ήδη η πιθανότητα να αναλάβουν πόστα στους αερολιμένες μας μέλη της Ε.Φ., είναι σε φάση υλοποίησης. 

Όπως πληροφορούμαστε, αν και δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, στρατιωτικές μονάδες άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται και να επιλέγουν ποιοι μόνιμοι υπαξιωματικοί και ΕΠΥ θα αναλάβουν τα νέα αυτά καθήκοντα.

Σύμφωνα με άλλη πηγή πληροφόρησής μας, «έχει εξεταστεί πολύ σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, όπως και η πιθανότητα οι στρατιωτικοί να τύχουν ειδικής εκπαίδευσης για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτή την ειδική αποστολή».

Άλλο άτομο με υπεύθυνο πόστο τόνισε πως «η συνδρομή της Εθνικής Φρουρας ζητείται και σε περιπτώσεις πυρκαγιών. Δεν πρέπει να φάινεται πρώτογνωρο. Πρέπει να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα ασφαλείας και είναι απόλυτα λογικό να στραφούν οι αρμόδιοι στην Εθνική Φρουρά».

Οι κινήσεις που γίνονται, είναι με τη συνεργασία των δυο εμπλεκόμενων υπουργείων, αυτό της Άμυνας, καθώς και του Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης.

Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο των συνεχών γεωπολιτικών εξελίξεων οι κυπριακές Αρχές δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη και  αναλαμβάνουν δράση προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Σ΄ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το συγκεκριμένο μέτρο, βάσει του οποίου η παρουσία μονάδων ασφαλείας του κράτους σε αεροδρόμια και λιμάνια θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της Εθνικής Φρουράς (μόνιμοι υπαξιωματικοί και ΕΠΥ) προορίζονται για να αναλάβουν πόστα και στα λιμάνια Λάρνακας και Λεμεσού.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top