Βίντεο: Δημοσιογράφος έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του κατά τη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου του Πούτιν

Βίντεο: Δημοσιογράφος έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του κατά τη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου του Πούτιν

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν υπήρξε μια απρόσμενη στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κίριλ Μπαζάνοφ, ντυμένος με κόκκινο παπιγιόν και κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε «Θέλω να παντρευτώ» κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Ρώσου προέδρου και να ζητήσει αυτό που ήθελε.

«Ξέρω ότι η κοπέλα μου παρακολουθεί τη συνέντευξη Τύπου τώρα. Ολέτσκα, παντρέψου με!» είπε, προκαλώντας χειροκροτήματα από το κοινό.

Ο Μπαζάνοφ, ο οποίος αργότερα έθεσε ερώτηση για το υψηλό κόστος ζωής στη Ρωσία, αναγκάστηκε να περιμένει για την απάντηση.

Μετά από περίπου μία ώρα, οι οικοδεσπότες διέκοψαν τον Πούτιν για να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα: Η Ολέτσκα είχε απαντήσει θετικά. Η αίθουσα γέμισε με χειροκροτήματα και επιφωνήματα χαράς.

Ο Πούτιν, αν και δεν απάντησε στην πρόσκληση να παραστεί στον γάμο, προσφέρθηκε να οργανώσει μια «συλλογή χρημάτων» για τον γάμο: «Ο Κίριλ μόλις ρώτησε για τις υλικές συνθήκες για τις νέες οικογένειες. Και αυτό είναι σωστό – ένας άντρας πρέπει να είναι κουβαλητής. Τώρα θα περάσουμε το καπέλο και θα μαζέψουμε τουλάχιστον όσα χρειάζονται για τον γάμο» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE