Σοκάρει βίντεο από τροχαίο - Η στιγμή που 27χρονος οδηγός μηχανής πέφτει πάνω στο τρόλεϊ και χάνει τη ζωή του

Σοκάρει βίντεο από τροχαίο - Η στιγμή που 27χρονος οδηγός μηχανής πέφτει πάνω στο τρόλεϊ και χάνει τη ζωή του

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε πρατήριο καυσίμων, καταγράφηκε η στιγμή της σύγκρουσης, κατά την οποία ένας 27χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του, τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:30 στη λεωφόρο Δεκελείας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 27χρονος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε στο πίσω μέρος του τρόλεϊ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα να σπάσει το κράνος του 27χρονου και ο ίδιος να εκτοξευθεί στο κράσπεδο του πεζοδρομίου με το κεφάλι.

Κατά πληροφορίες, η μοτοσικλέτα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με τον αναβάτη να μην προλαβαίνει να κόψει ταχύτητα.

Είναι χαρακτηριστικό πως, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Γ’ Τροχαίας Β/Α Αττικής και συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε πρατήριο καυσίμων καταγράφεται η στιγμή της σύγκρουσης. Ο 27χρονος, που φορούσε κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

  
ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE