Κλειστό των προξενείο των ΗΠΑ στην Κων/πολη την Τετάρτη 9/12 λόγω «πιθανών απειλών»

Κλειστό των προξενείο των ΗΠΑ στην Κων/πολη την Τετάρτη 9/12 λόγω «πιθανών απειλών»

Το προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι έχει ακυρώσει τις προξενικές υπηρεσίες για αύριο, Τετάρτη, λόγω “πληροφοριών για πιθανή απειλή” εναντίον της αποστολής.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, στην ιστοσελίδα του προξενείου αναρτήθηκε ένα μήνυμα με το οποίο “ενθαρρύνουμε τους πολίτες των ΗΠΑ να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης, να είναι ενήμεροι για τοπικές εκδηλώσεις, και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να ενισχύσετε την προσωπική σας ασφάλεια”.

Οι άλλες αμερικανικές διπλωματικές αποστολές στην Τουρκία, σε Άγκυρα, Σμύρνη και Άδανα, θα λειτουργούν κανονικά, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του προξενείου της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE