Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 36χρονος - Φέρει τραύμα στην ωμοπλάτη

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 36χρονος - Φέρει τραύμα στην ωμοπλάτη

Υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 36χρονο, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Ο 36χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα, ένας εκ των οποίων φέρεται να τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7μ.μ. χθες, ενώ ο 36χρονος βρισκόταν έξω από καφετέρια στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων, τα οποία φέρονται να του επιτέθηκαν αρχικά χρησιμοποιώντας συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Ακολούθως ένα από τα πιο πάνω πρόσωπα, φέρεται να τραυμάτισε τον 36χρονο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE