Μαθητές από σχολεία της Λευκωσίας έψαλαν τα κάλαντα στον ΠτΔ - «Να δώσουμε έμφαση στην Τεχνική Εκπαίδευση»

Μαθητές από σχολεία της Λευκωσίας έψαλαν τα κάλαντα στον ΠτΔ - «Να δώσουμε έμφαση στην Τεχνική Εκπαίδευση»

Μαθητές από τέσσερα σχολεία της Λευκωσίας αφίχθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο το πρωί της Δευτέρας για να ψάλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.  

Την αρχή έκαναν μαθητές της ΤΕΣΕΚ Λευκωσίας «Μακάριος Γ’», οι οποίοι, παράλληλα με τα κάλαντα, προσέφεραν δώρο στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους.

«Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην Τεχνική Εκπαίδευση. Εκεί είναι το μέλλον, εξ ου και η ίδρυση Τεχνικού Γυμνασίου. Αυτό που κάνετε είναι πολύ σημαντικό», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απευθυνόμενος προς τους μαθητές.

Μαθητές από το Ειδικό Σχολείο Ευαγγελισμός, το Α' Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας και το Δ' Δημόσιο Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς επισκέφθηκαν επίσης το Προεδρικό Μέγαρο, για να ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώπιον του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην Ολομέλεια της Βουλής τα «καυτά» ζητήματα - Επί τάπητος φορολογική μεταρρρύθμιση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών

LIVE: Στην Ολομέλεια της Βουλής τα «καυτά» ζητήματα - Επί τάπητος φορολογική μεταρρρύθμιση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον έκτακτης συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής τίθενται σήμερα δύο σημαντικά ζητήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE