Κεραυνός για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ελπίζω να υπάρξει μια απόφαση σήμερα»

Κεραυνός για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ελπίζω να υπάρξει μια απόφαση σήμερα»

"Ελπίζω και εύχομαι ότι θα υπάρξει μια απόφαση σήμερα" για τη φορολογική μεταρρύθμιση, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στο πλαίσιο δηλώσεων του, μετά τη συνάντησή του με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Χριστόδουλο Πατσαλίδη, ο κ. Κεραυνός είπε ότι "αυτή τη στιγμή που συζητούμε εδώ, γίνεται συζήτηση στη Βουλή για τη φορολογική μεταρρύθμιση. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα υπάρξει μια απόφαση σήμερα στο πλαίσιο που έχει οριοθετηθεί και από την Κυβέρνηση και από τα κόμματα".

Επομένως, ανέφερε, "νομίζω ότι από την 1.1.2026 θα έχουμε και τη νέα φορολογική μεταρρύθμιση, που θα δώσει μια νέα ώθηση και δυναμική στην οικονομία μας, την ανθεκτικότητα της, στην πορεία ανάπτυξής της, και βεβαίως μια ανακούφιση στην κοινωνία γενικά, λόγω της δικαιότερης κατανομής του φορολογικού βάρους".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE